Een nieuw begin.

Na het daverende succes van mijn CU2-pagina, is het tijd voor een opvolger. Eentje die niet vol zal staan met vragenlijsten en bewegende Diddl plaatjes, maar waarmee wel, dat weet ik nog niet. Waarschijnlijk zie je hier en daar alle blog-cliché’s voorbij komen, want ik ben zoekende. Zoekende naar een thema, naar onderwerpen, naar woorden.

Stiekem had ik vroeger ook al eigen plekjes op het internet. Om mij uit te laten over het proefwerk Latijn van die week en mijn quasi-bijdehante observaties met de wereld te delen. Ik was overigens ook niet te beroerd om zoentips te geven. Zoals je je wel voor kunt stellen, was het een daverend succes.

Later namen mijn hormonen het nog verder over en werd mijn leven heel tragisch. Iets met jongens die je niet zien staan. Ik schreef veel. Het kwam ergens toch goed met al die tragedie, want ik kreeg een vriendje. Hij vond wat ik schreef mooi en vond dat ik er wat mee moest doen. Later vond ik hem stom en besloot automatisch ook dat ik daarom schrijven stom vond. Zo volwassen ben ik dan weer wel.

Inmiddels ben ik echt volwassen. Soort van. Dus dat betekent dat ik dingen moet doen met een plan en dat ik niet meer kan varen op mijn hormoonlevels, want die zijn redelijk stabiel. De waarheid is dat ik heel erg weinig concrete plannen heb. Niet voor deze blog, niet voor het grotemensenleven. En dat vind ik eng. Want ik hoor een plan te hebben en te weten welke zorgverzekering en bijstandsverzekering ik heb en me bezighouden met het krijgen van een hypotheek. Of kinderen. Of goudvissen en een tuinhuisje vol met harken en tuinspullen voor de tuin waar ik op zondag het onkruid in wied. En dat heb ik niet.

Misschien is dat wel de reden. Dat ik hier nog een beetje aan kan kloten, zonder plan. Dus daarom, mocht ik een excuus nodig hebben voor het opeisen van dit hele kleine stukje wereld wijde web.

En omdat ik het echt niet kan laten:

gif animaties: animaties gif diddle 3781951 gif

Advertenties

Een gedachte over “Een nieuw begin.

  1. Daphne zegt:

    Grappig, dat deed ik ook op mijn cu2s en geocities websites ^^ Allemaal stiekem natuurlijk.

    Veel plezier met opnieuw bloggen en schrijven zonder plan, dat blijft toch het leukste.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s