Bregje

Ik ben Bregje, een meisje met veel bruine krullen. Een beetje zoals een leeuw. Ik ben zo iemand die bij een begroeting niet weet of ie je een hand moet geven, een knuffel, of een zoen en als het dan een zoen wordt, of ik dan voor 1, 2 of 3 moet gaan. Ik fiets graag met de wind mee en ik heb iets teveel dino stickers en kleurboeken op mijn kamer voor een meisje van 26. Ik vind mijzelf nog te jong om functionele cadeaus voor kerst te vragen, maar stiekem zit er echt een onwijze oma in mij en fantaseer ik over dingen als zelf een kip roosteren en een plaid punniken voor op de bank.

Ondertussen probeer ik een briljant wetenschapper te worden en mij door de grote vragen des levens heen te slaan. Zoals hoe je nou precies de juiste maat BH kiest en of je echt jezelf moet blijven, of dat je best wat meer Beyoncé kunt zijn. Daarnaast is mijn allergrootste liefde sporten, maar ben ik momenteel herstellende van een rugblessure, wat mij weer tijd biedt voor mijn andere drie grote liefdes: boeken, bier en bitterballen.

En dat is precies waar deze blog over zal gaan. Boeken, bier en bitterballen. Want ja, dat is een ding.

Voetnoot 1: Ik heb overigens niet de illusie dat ik de wereld een betere plek ga maken door mijn mening te ventileren op dit kleine stukje wereldwijde web, maar de gedachte dat dit wel een beetje van mijzelf is, vind ik fijn.

Voetnoot 2: Ik heb geen Nederlandse literatuur gestudeerd en ook geen lintje wegens exceptionele kennis over bier. Als ik schrijf dat ik in een biertje ‘iets van chocola proef’, dan betekent dat dat ik er iets van chocola in proef. Het kan best zijn dat de  echte kenner weet dat dit helemaal geen hint van chocola is, maar de smaak van rechtsdraaiend dropextract. Mocht je dat soort dingen willen weten, dan verwijs ik je door naar blogs van mensen met wel zo’n lintje. 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s